Dagboek februari 2009

 

Er zijn weer nieuwe updates van: Choula, Chiqala, Billy Bob, Bibi en Bandit. Allen terug te vinden in hun respectivelijke foto/dagboeken onder de knop nakomelingen.

 

9 februari 2009

 

Deze maand kregen we diverse foto's binnen van katten die bij ons geboren zijn (zie bovenstaande link). We waarderen het enorm dat hun mensen ons op de hoogte blijven houden van hun wel en wee. We genieten van elke foto die hier via de mail binnen komt.

Wat is internet toch een geweldig medium en dit wordt uitgesproken door iemand, die zich vier jaar geleden de zin van een computer nog afvroeg!

 

17 februari

 

Vorige week met Angel naar de dierenkliniek voor radiologie  geweest. De reis er naartoe vond ze maar niets en op de behandeltafel was ze best wel angstig. Ze had ogen als schoteltjes en terwijl Henk haar stevig in de juiste houding hield keek ze hem smekend aan en zocht ze met haar kopje bescherming tegen z'n zachte trui.

Onder haar oksel werd een stukje kaalgeschoren en daarna werd de echo in het halfduister uitgevoerd. Ondanks haar angst liet ze alles zonder morren toe en liet zich gewillig in verschillende houdingen manoeuvreren. Dus applaus voor ons meisje, hartstikke goed gedaan!

 

Haar hartslag was krachtig en regelmatig en er werden geen afwijkingen geconstateerd. Op alle metingen scoorde ze uitstekend.

We kregen een geseald certificaat mee naar huis en het advies dat er geen enkele reden is om haar uit de fok te halen.

Natuurlijk zijn we superblij met zo'n uitslag maar we moeten zelf nog even aan het idee wennen en zijn er nog niet aan toe om weer een nestje groot te brengen. Maar in principe kunnen we dus op zoek gaan naar een mooie, maar vooral ook lieve dekkater.

 

Ondertussen zijn we nog steeds op zoek naar de nestbroertjes en zusjes van CloŽ. Het lijkt me zo vreselijk leuk om te horen hoe het hen is vergaan en hoe ze er uit zien. Lijken ze op ons CloŽ meisje???

 

Dus nogmaals een oproep:

Wie, oh wie, weet waar de katten uit het C nestje van cattery Aux Revoir, uit Alkmaar verblijven?

We willen graag met jullie in contact komen. Stuur ons a.u.b. een berichtje!

 

24 februari

 

De laatste dagen razend druk geweest met allerlei kattenzaken. Het driemaandelijkse blad van de rasvereniging Aby2000 moest weer in elkaar gezet worden en ook al hoef ik dat niet alleen te doen, moet ik toch wel op tijd m'n bijdrage inleveren en dingen regelen.

 

Afgelopen weekend zijn we naar Hasselt in BelgiŽ  gereden waar we voor het eerst sinds zijn ongelukkige val Bandit hebben bezocht. Meer hier over, op zijn eigen pagina, onder de knop nakomelingen.

 

 

 
   

Terug naar dagboek januari 2009

Door naar dagboek maart 2009