Dagboek maart 2011

 

7 maart

 

Terwijl wij hier nog bezig zijn om Dakotah uit ons systeem te krijgen is hij ons al vergeten en vermaakt zich uitstekend in z'n nieuwe woonomgeving.

En zo hoort het ook natuurlijk. Gelukkig vergeten zijn mensen ons niet en de eerste foto's staan inmiddels op zijn eigen pagina. Dakotah

 

Laatste half jaar heb ik een enorme achterstand opgelopen wat betreft het bijhouden van de pagina van de kittens die reeds jaren geleden zijn uitgevlogen. En dat terwijl hun mensen trouw berichtjes en foto's toesturen, waar we overigens altijd weer enorm van kunnen genieten.

Lieve mensen het komt eraan! 

Hieronder alvast een rijtje linken en er komt snel nog meer bij.

 

Elvis

Billy Bob

Foto's van onze "eigen" katten

 

Chinook

 

 

10 maart

 

Het vertrek van Dakotah gaf nauwelijks reactie bij de andere katten. Angel heeft de eerste dag een beetje lopen jengelen maar met het besef dat ze niet meer op haar jong hoefde te letten kon ze voor het eerst sinds tijden volkomen tot rust komen.

Ze heeft al die tijd de verantwoording voor haar kind heel serieus genomen; trok zich wat terug naar ons toe om die kleine alle aandacht te gunnen maar nu is ze weer helemaal in de picture. Lekker veel kroelen, en nu is zij weer degene die 's nachts bij ons onder het dekbed schuift of op schoot ligt wanneer ik aan de computer zit te werken.

 

 

 
 

Terug naar dagboek februari

Door naar april 2011