Dagboek mei 2010

 

2 mei

 

De basis van de website is het zelfde gebleven maar het uiterlijk is inmiddels helemaal aangepast. Alleen de knop "reizen" moet nog worden gevuld, maar kattenzaken gaan natuurlijk voor!

Graag had ik nu melding gemaakt dat Angeni was gedekt...ja, ja, je leest het goed, er zijn weer plannen voor een nestje! De eerste krolsheid (na het stoppen van de pil) is achter de rug maar het zette niet volledig door dus nu hopen we dat ze er de volgende keer wel helemaal voor gaat.

 

Als aanloop is er weer bloed afgenomen voor de testen en ze heeft nog steeds bloedgroep A en is vrij getest op PRA en PKdef. en ook de FeLV/FIV was negatief. Niet dat we iets anders hadden verwacht maar er worden nog steeds fouten gemaakt bij de laboratoria dus kan het geen kwaad om een kat nogmaals te laten testen ook al zijn de ouders al eerder via DNA vrij verklaard. Vorige week konden we genieten van heerlijke voorjaarstemperaturen. Vandaag is het koud en nat en werden de fleece plaids weer uit de kast gehaald.

 

 

 

13 mei

 

Nog geen nieuws, roddels of bijzonderheden. Wel de fotopagina's bijgewerkt van Billy Bob (Simba) en Bonita (Bibi)

 

25 mei

 

Vorige week werd Angel veel sneller dan verwacht Krols op een moment dat het niet echt goed uitkwam dus we hebben het deze keer gelaten voor wat het was en dat was knap heftig. Tjonge, jonge wat kan die meid rollen, kroelen en vooral heel veel geluid voortbrengen; echt van onderuit haar tenen vandaan. Heel aandoenlijk allemaal maar het kost je wel je nachtrust. Als oplossing is Zuma een paar nachtjes gaan slapen in de schuur/ren en dat beviel iedereen prima. Angel kon beneden de hele nacht zeuren en roepen zonder dat  iemand er last van had en Zuma sliep lekker warm in z'n iglo in de schuur en zat 's morgens om vijf uur als eerste in de ren van de opkomende zon te genieten en naar de vogeltjes te kijken.

 

in de dakgoot gebeuren spannende dingen waar de katten wel oog voor hebben.

 
 
 

Terug naar dagboek april 2010

Door naar juni 2010