Dagboek november 2011

 

Al enkele maanden niets meer geschreven en zelfs geen foto's toegevoegd!

De redenen zijn divers. De natte zomer leende zich niet echt voor het maken van mooie buitenfoto's en bij het schrijven in het dagboek bekroop me steeds meer het gevoel dat onderhand alles wel is gezegd over het leventje van onze viervoeters.

Tenslotte houden we deze site inmiddels alweer een jaar of 7 in de lucht.

Een andere reden is dat ons fokprogramma compleet op z'n gat ligt.

 

In september 2010 beviel Angel via een keizersnede van maar één kitten.

Ze was onze laatste open poes en zat met de leeftijd van 6 jaar ook al tegen haar pensioen aan te hikken.

We hebben er lang over nagedacht of we het risico nog eenmaal zouden nemen en met pijn in het hart kwamen we tot de conclusie

dat het wel mooi was geweest.Tel daarbij op dat de katten het onderling niet zo goed meer kunnen vinden met elkaar dan moet je je zelf afvragen of je nog onrust moet gaan zaaien met de geboorte van een nestje.

Dit besluit heeft me heel wat traantjes gekost, maar bleek uiteindelijk wel de juiste, ook al wisten we dat toen nog niet.

Tijdens de castratie werd ontdekt dat Angel een onrustige en flink opgezette baarmoeder had (tumor of ontsteking?) iets wat haar in grote problemen had kunnen brengen. Zwangerschap en bevalling hadden waarschijnlijk een fataal verloop gekend.

We zullen deze website gewoon in de lucht houden en bij nieuwe ontwikkelingen of leuke foto's komen we zeker bij jullie terug. Maar we gaan het voorlopig even wat rustiger aan doen.

 

   

Zuma; "wat heb je voor me meegenomen?"

vers van de pers. Ayasha bewaakt  de nieuwe verenigings boekjes

 
 

Ik blijf me nog wel inzetten voor de rasvereniging Aby2000 omdat ik dat veel te leuk vind om te doen en de extra handjes hard nodig zijn.

 

Ik hoop op kort termijn de pagina's te kunnen bijwerken van de kittens die hier geboren zijn want gelukkig krijgen we van de meesten van hen nog regelmatig leuke updates.

Volgende week gaan we ook ons eerste bezoek brengen aan Dakotah, het laatst geboren kitten in onze cattery.

 

 
 
 

Terug naar april 2011

Door naar dagboek 2012