Uitgebreide fotoserie van het C nestje zie : "Gallery kittens" in het menu

 
 

Dagboek september 2008

 

13 september

 

Vandaag een aanvang gemaakt met het pakken van Choula's koffertje.

Morgen is het zo ver; dan gaan we het laatste kitten van het C nestje wegbrengen naar zo ongeveer het meest zuidelijke punt van ons kleine landje, maar nog steeds ruim 2 uur hier vandaan...

Choula is wat langer bij ons gebleven dan normaliter het geval is en het afscheid zal zwaar vallen. Ze hoorde inmiddels helemaal bij ons gezin, zo aanwezig en zo vertrouwd. Reken maar dat we die kleine lieve ondeugd zullen missen.

Nog een paar laatste foto's gemaakt die te zien zijn in het kittenalbum.

 

 

17 september

 

Het was een flinke reis naar Kerkrade. Druk op de weg en het navigatie systeem stuurde ons letterlijk en figuurlijk het bos in. Maar de kleine meid hield zich goed.

 

 

We zijn inmiddels een paar dagen verder en krijgen lovende berichten en ook al de eerste foto's. Daarom vanaf nu ook voor Choula een eigen pagina gemaakt onder de knop Nakomelingen.

Klik hier voor haar eigen pagina

 

23 september

 

De eerste week zonder Choula was wel heel vreemd. We hebben veel aan haar gedacht, maar gelukkig worden we op de hoogte gehouden en het feit dat ons

louter goede berichten ter oren komen verzacht het gemis.

 

Angel was haar duidelijk kwijt en heeft een paar dagen lopen zeuren en zoeken. Eigenlijk is ze er hard aan toe om zelf weer een nestje te krijgen, want ze vond het "moederen" over de kittens van haar zus maar wat leuk.

Helaas zijn wij er zelf nog niet aan toe, onze eerste prioriteit is nu om Ayasha weer in de groep te krijgen.

 

Afgelopen zaterdag hebben we voorzichtig de eerste stappen ondernomen en dat viel absoluut niet tegen. Yasha kwam met grote angstogen beneden en moest natuurlijk flink blazen. Op zo'n moment valt of staat alles met de reactie van de andere katten. Voor de zekerheid hadden we onze grootste blaaskaak Clo,  apart gehouden. Zuma keek niet op of om en ook Angel deed alsof haar neus bloedde en liet haar zusje rustig rondsnuffelen in de tuin zonder een kik te geven.

 

Zondag was een mooie dag en hebben we het herhaald, maar ze nu wat langer in de tuin gelaten. Ook nu weer geen enkel probleem. De hele middag  heeft iedereen relaxt tussen de struikjes rondgescharreld en op de tuinstoelen liggen maffen. Ik heb wel het gevoel dat dit binnen in huis minder goed zou zijn verlopen want daar zijn de katten altijd een stuk bezitteriger en wantrouwender naar elkaar toe.

 

Choula heeft weer een nieuwe update met foto's!

 

 

29 september

 

Gisteren op de Neocat show in Nijmegen als bezoeker rondgelopen. Ik heb me prima vermaakt; praatje hier, praatje daar en diverse katten bewonderd. De grootste belangstelling ging uiteraard naar de somali/abessijn.

Als bezoeker een show "doen" voelt totaal anders dan als exposant aanwezig zijn. Kennis gemaakt met mensen die ik alleen via E-mail contact kende vanwege m'n bemoeienissen met rasvereniging Aby2000 en het is leuk om zo ook de mens achter de naam te leren kennen.

 

 

 

 

 
 

Terug naar dagboek augustus 2008

Door naar oktober 2008